Nieuwsbericht

Praktische informatie over onze praktijk

Overname patiënten Dr Marc Goris

Met ontzetting vernamen wij het plotse overlijden van Dr Marc Goris. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden. Wij begrijpen ook de moeilijkheid die dit meebrengt voor zijn patiënten. Samen met de collega's uit de buurt willen wij ons inzetten om patiënten over te nemen. Voor onze praktijk gaat het dan over inwoners van Boom, Reet en Klein-Willebroek.

Indien u in deze regio woont en zich wil aanmelden, kan dit telefonisch op het nummer 03 888 83 73 (tussen 9u en 15u) of via mail: info@praktijkbrig.be. Bij voorkeur doet u dit voordat u dringend een arts nodig heeft zodat we reeds een patiëntendossier voor u kunnen opmaken en de medische achtergrond kunnen verzamelen.

Indien u niet in deze regio woont en dringend een arts nodig heeft dan kunnen wij u éénmalig verder helpen maar niet inschrijven in onze praktijk. Het aantal consultaties hiervoor is echter beperkt.