Nieuwsbericht

Praktische informatie over onze praktijk

Overname patiënten Dr Rudy De Keyzer

Samen met de collega's uit de buurt willen wij ons inzetten om patiënten over te nemen. Voor onze praktijk gaat het dan over inwoners van Boom in volgende wijken : Centrum, Noeveren en Hoek-Bosstraat. Voor link naar wijken van gemeente Boom klik hier.

Indien u in deze regio woont en zich wil aanmelden:

  • Kom tijdens de openingsuren van het secretariaat (9u-11u30 & 13u-15u) langs om uw ID (en ID van andere gezinsleden) te laten inlezen en inschrijving in orde te laten maken (voor meer info over het medisch huis en de inschrijvingsprocedure klik hier)
  • Wij vragen dan uw medisch dossier op bij dr. De Keyzer
  • Na ontvangst van uw medisch dossier zullen wij u uitnodigen voor een intake gesprek